Philipsburg Pharmacy – Nederlands

Walk to Philipsburg Pharmacy
Click for Directions to Philipsburg Pharmacy

Philipsburg Pharmacy of Apotheek geeft service aan de bevolking van Sint Maarten en aan de toeristen die het eiland te bezoeken. Wij zijn open 7 dagen per week (met aangepaste tijden voor zaterdag, zondag en feestdagen).

Onze lokatie ligt op een 5 minuten wandeling is gelegen van de cruise haven van Sint Maarten, terwijl het ook gemakkelijk is om te parkeren naast onze Pharmacy.

U kunt zien op de website link Prescriptive Medicine hoe wij doktor’s recepten met voorgeschreven geneesmiddelen behandelen, zowel als welke zogenaamde Over the Counter (OTC) drugs wij aanbieden.

Verder heeft onze drogisterij afdeling een uitgebreide selectie van huid en zon beschermings producten, beauty en huidverzorgings producten, vitamines en gezondheid supplementen.  Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Philipsburg Pharmacy biedt zowel merknaam kwaliteits producten als “generic’ merknaam producten, dokter voorgeschreven medicijnen en wellness-producten tegen betaalbare prijzen. Het bevorderen van gezondheid en welzijn staat hoog in ons vaandel, waarbij voorkomen altijd beter is dan genezen.

Voor uw gemak zijn we gelegen in het hart van Sint Maarten’s hoofdstad Philipsburg, op korte loopafstand van Great Bay, waar de cruiseschip bezoekers landen voor hun dag op de ‘Friendly Island’.

Apotheker Drs. Dirk (Dick) Luttekes, afkomstig uit Nederland, waar hij in Groningen heeft gestudeerd en in Rotterdam praktijk stages heeft gedaan. Hij is al meer dan 30 jaar in de Nederlandse Antillen, met een unieke reputatie als zorgverlener, daarbij bijgestaan door twee andere bevoegde apothekers en een vak opgeleide, professionele en vriendelijke apotheek staf.

In overeenstemming met de regelgeving van het Koninkrijk der Nederland,, zowel als de wettelijke regelgeving in de Verenigde Staten (Food and Drug Administration – FDA)-eisen en de wet- Philipsburg Pharmacy biedt naast merknaam genees middelen ook een uitgebreide selectie van kwalitatieve alternatieven tegen aanzienlijke lagere prijzen. In een medische omgeving waar het steeds moeilijker wordt om voorgeschreven medicatie in een huishoudbudget te laten passen, biedt Philipsburg Pharmacy volledig goedgekeurde alternatieven met een even effectieve geneeskracht, tegen prijzen die de bank niet breken.Philipsburg Pharmacy Prescription counter